Božićna radionica stiliziranja i fotografiranja

Pridružite nam se na jedinstvenoj Božićnoj radionici stiliziranja i fotografiranja i naučite sve što je potrebno da ovjekovječite najljepše blagdanske trenutke ovog Božića!

 

Istražite svoju kreativnu stranu, naučite kako uz pomoć  dekoracija i  mobitela, u  posebnom blagdanski uređenom prostoru kreirati prekrasne božićne video zapise i fotografije!

 

Na radionici ćete izraditi blagdansku foto i video digitalnu čestitku koju mobitelom možete poslati svojim prijateljima, obitelji ili  čestitati blagdane na svom Facebook ili Instagram profilu.

 

Osim što ćete steći nova znanja o stiliziranju, fotografiranju i izradi digitalnih čestitki, uz mirise cimeta, božićnog čaja i kolača imat ćete priliku družiti se u blagdanskom ozračju s drugim polaznicima/ama.

 

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku, prijavite se što prije i otkrijte radost stvaranja božićnih fotografija!

Cilj radionice je da vas inspirira i nauči koje su vještine i alati potrebni za stvaranje što kvalitetnijih fotografija i video zapisa uz korištenje samo svog mobitela

  • Na radionici ćete naučiti:
  • Kako stilizirati i kombinirati božićne dekoracije s različitim predmetima iz svakodnevice za postizanje čarobne blagdanske atmosfere i božićnog ugođaja na fotografijama i videu    
  • Zašto su važni  osvjetljenje, perspektiva i kompozicije objekata u kadru prilikom stiliziranja i fotografiranja
  • Kako podesiti postavke svog mobitela i kamere za maksimalan učinak
  • Kako urediti fotografiju i video uz pomoć besplatnih aplikacija 
  • Kako dekoriranjem, fotografiranjem i editingom možete napraviti nezaboravnu blagdansku čestitku koju mobitelom možete poslati prijateljima i obitelji ili objaviti na društvenim mrežama
 

PRAKTIČNI DIO RADIONICE sastoji se od dva dijela:

 

PRVI DIO – FOTOGRAFIRANJE “FLAT LAY”

Koristeći mnogobrojne i raznolike blagdanske dekoracije koje će biti na raspolaganju svakom polazniku,  i načine fotografiranja,  polaznici će vježbati stiliziranje i fotografiranje mobitelom iz “ptičje” perspektive, tzv. flat lay.

Nakon fotografiranja polaznici će izabrati najbolju fotografiju,  zatim ćemo je zajednički urediti i prilagoditi  koristeći za to predviđene aplikacije kako bismo napravili nezaboravnu foto čestitku

 

DRUGI DIO – SNIMANJE KRATKOG VIDEA

Polaznici će svojim mobitelom snimiti kratki video u božićnoj atmosferi, koji će zatim urediti i prilagoditi te od njega napraviti blagdansku digitalnu video čestitku.

RADIONICA ĆE SE ODRŽATI U SUBOTU  16.12.2021. od 10 do 13 h

 

U prostoru “Makeover addict” studija na adresi Avenija Dubrava 256 B, Zagreb

 

Cijena radionice je 59 eura po osobi (PDV uključen)

Za rezervaciju mjesta na radionici potrebno je poslati prijavu kroz obrazac koji se nalazi niže na stranici. Nakon potvrde rezervacije bit će potrebno uplatiti 59 eura za radionicu na broj računa koji ćete dobiti e- mailom.

Maksimalan broj polaznika je 6. 

 

VAŽNA NAPOMENA!

 

Na radionicu je potrebno donijeti svoj mobitel (Android ili iPhone) sa pristupom Internetu i napunjenom baterijom, novije generacije (kupljen u posljednje 3- 4 godine) i sa funkcionalnom kamerom kako bi praktični dio radionice bio što učinkovitiji i kvalitetniji.

O RADIONICI:

 

Od jeseni 2021. godine u prostoru “Makeover addict” studija održavaju se mnogobrojne kreativne radionice vezane uz uređenje doma. Najposjećenije i najpopularnije radionice su “Radionica preuređenja namještaja” i ” Radionica stiliziranja i fotografiranja mobitelom”. U opuštenoj i poticajnoj atmosferi, mnogobrojni polaznici radionica stekli su potrebna  znanja i vještine koje mogu primijeniti kroz hobi, posao ili u svakodnevnom život. Radionica stiliziranja i fotografiranja zamišljena je kao mini tečaj kroz koji će polaznik dobiti osnovna znanja i alate za stvaranje što kvalitetnijih i lijepih fotografija uz korištenje samo svog mobitela.

Ne propustite priliku za kreiranjem nezaboravnih blagdanskih trenutaka, prijavite se što prije i rezervirajte svoje mjesto na radionici!

Molim ispunite obrazac za rezervaciju svog mjesta na radionici