Radionica kukičanja

RADIONICA KUKIČANJA by Ivona Martinčić „Voona“ i studio “Makeover addict”

 

Zima nam polako kuca na vrata, godišnje doba kada sve više vremena provodimo u svom domu i imamo više vremena posvetiti se aktivnostima i hobijima koje volimo.

 

Pridružite nam se na radionici kukičanja i uz topli čaj i mirise cimeta naučite osnovne bodove kukičanja koje kasnije možete primjeniti za izradu dekica i odjevnih predmeta ili predmeta za dom, poput košara, podmetača i sl.

Na samoj radionici izradit ćemo ukrasnu vunenu jastučnicu za jastuk i naučiti kako izraditi dekoracije od vune (cofleke i resice).

 

RADIONICA ĆE SE ODRŽATI U ČETVRTAK (11.11.2021.) od 18 do 21h

u prostoru “Makeover addict” studija na adresi Avenija Dubrava 256 B, Zagreb

 

U cijenu radionice uključeni su:

1) Sav potreban pribor i materijal

2) Čaj, kava, sok i kolačići

3) Jastuk i jastučnica koju će polaznici izraditi samostalno i ponijeti kući

 

Cijena po osobi je 490 kn (PDV uključen)

 

Maksimalan broj polaznika je 5 . Osigurano je dovoljno prostora za održavanje fizičke distance između polaznika uz obavezno pridržavanje epidemioloških mjera (nošenje maske i dezinficiranje ruku).

 

 

Predznanje u kukičanju i pletenju nije potrebno.

 

Prijavnica za radionicu nalazi se niže na stranici…

O voditeljici radionice:

 

Ivona Martinčić je dizajnerica interijera i autorica profila na Instagramu „ Voona.design“. Neki od vas sigurno su je već ranije upoznali kao autoricu napuklog vunenog srca koje je isplela na fasadi škole u Zagrebu a koje je kasnije postalo simbol nade u obnovu potresom stradalog Zagreba. Voli zimu, čaj, knjige, toplu dekicu, vunu i pletenje. Voli eksperimentirati s vunom i tradicionalnim ručnim radovima, a s vremenom se iz hobija razvio njezin brend „Voona“. Ivona izrađuje i tapiserije s kojima je sudjelovala na Zagreb Design Weeku. S vunom je iz tople sobe izašla i na ulicu te izrađuje ulične instalacije od vune koje je postavila u Zagrebu i Londonu. Kukičanje je tehnika koju najčešće koristi i kojom je izradila ulične instalacije. Ivona živi i radi u Zagrebu.

Kako biste prisustvovali radionici kukičanja potrebno je rezervirati mjesto na radionici slanjem potvrde rezervacije kroz obrazac koji se nalazi niže na stranici. Nakon potvrde rezervacije bit će potrebno uplatiti 50% avansa na broj računa koji ćete dobiti e- mailom. Ostatak iznosa plaća se prilikom dolaska na radionicu.

Sve dodatne informacije dobiti ćete prilikom potvrde rezervacije vašeg mjesta.

 

Veselimo vam se i  vidimo se uskoro!

 

Molim vas ispunite donji obrazac za potvrdu rezervacije.